Jobba hos oss

>>

Våra medarbetares utveckling avgör våra framgångar

Flex Fasadias framgångar har alltid byggt på våra medarbetares insatser.

Plattformen för framgångarna är vår värdegrund, där vi med engagemang, goda relationer och långsiktighet ska sträva mot excellens – att i varje situation förstå och leverera det optimala.

Väx med oss

Det här innebär att du bidrar med ditt driv och din kompetens. Du ser det också som självklart att vara en av flera i ett team, där våra gemensamma ansträngningar skapar tillväxt.
Samtidigt finns du på en arbetsplats, där våra medarbetare har stora möjligheter att växa både i sin yrkesroll och som människor. Hos oss är medarbetarna delaktiga i viktiga händelser, ser fram mot nya utmaningar och har och tar ansvar. Hos Flex Fasadia genomsyras dessutom verksamheten av närheten till både ägare och styrelse.

Våra värdeord är

Engagemang – gäller naturligtvis både internt och externt. Engagemang innebär ett eget ansvar att bidra, visa förståelse, men också att kunna vara en tydlig kravställare. Att förbättra och utveckla kräver hela tiden allas engagemang.

Goda relationer – till såväl våra kollegor som våra affärsrelationer. Det ger en naturlig drivkraft till kontakt, att vara tydlig i kommunikationen och att visa ett uppriktigt intresse för andra.

Långsiktighet – innebär inte att vi inte kan ändra oss eller avsluta. Men det vi gör, bygger vi på lång sikt. Vi står inte för det snabba utan mer det jordnära kraftigt växande – sett över tid.

Flex Fasadia – Box 116, 577 22 Hultsfred  |  Telefon: 0495 - 24 96 50  |  E-post: info@flexfasadia.se