Miljöpolicy

Flex Fasadia i Hultsfred säljer, konstruerar och tillverkar kundanpassade fasadpartier och dörrar i aluminium och glas. Vi förhåller oss till intern och extern miljö enligt nedanstående policy. Policyn är känd av samtliga anställda.

I alla kommunikationer med våra kunder informerar vi om vikten av att välja sådant material (aluminiumprofiler från SAPA Bulding System AB, glas och aluminiumplåt) så kunden erhåller bästa möjliga energibesparning.

Genom att i den dagliga verksamheten alltid ifrågasätta hur våra beslut påverkar miljön skall vi, så långt det är rimligt, välja minsta möjliga negativa miljöpåverkan inkluderat minsta möjliga energiförbrukning. Vår verksamhet är organiserad så att detta är ett naturligt inslag i varje anställds dagliga arbete.

Vi strävar att alltid använda miljömärkta produkter i vår verksamhet.

Vi undviker att använda kemiska produkter i det dagliga arbetet som ger spill eller på annat sätt belastar miljön eller vår personal.

Vår personal såväl som entreprenörer och besökare på företaget skall inte utsättas för skadliga ämnen eller på annat sätt skada sig i arbetet eller under besöket. Vi tillämpar i detta fall 0-vison.

Vi anlitar specialistföretag för att ta hand om allt avfall och som i sin tur väljer bästa möjliga destruktion för minsta möjliga negativa miljöpåverkan. Inget avfall är undantaget.

Vi ställer motsvarande krav som ovan på våra leverantörer och entreprenörer.

Vi har som ambition att överträffa lagar och förordningar både vad gäller extern miljö och arbetsmiljö. För att hela tiden ligga i framkant arbetar vi med ständiga förbättringar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår